Het bestuur

Het dagelijks bestuur van BV Doolland bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester.

Iedere commissie (volwassenen-, oudere jeugd- en kindercommissie) is bovendien vertegenwoordigd in het bestuur met één lid van iedere commissie.

Hieronder vind je contactinformatie van onze bestuursleden

Contactpersoon

Overige gegevens

In de nieuwsbrief van mei 2016 stelde Michel zich als volgt voor:

Mijn naam is Michel van Rooy en ben sinds kort de nieuwe voorzitter van de buurtvereniging. Ik ben getrouwd met Claudia en vader van Nina (10) en Jort (6) en al bijna 17 jaar woonachtig op Schalieven 36. 43 jaar geleden geboren aan de rand van Bladel (toen) aan de Hofstad, op de hoek met de Doolandweg. Uitkijkend tot aan Casteren, inderdaad hier staat nu onze buurt tussen, ik heb dus de buurt uit de grond zien ontstaan. Op de plaats waar de secretaris en penningmeester wonen hadden wij ons fietscross baantje. Toen wij op zoek waren naar een huis hebben we gekeken in welke wijk van Bladel we eventueel wilden wonen, en deze buurt stond ons wel aan. Per toeval kwamen we in de gelegenheid om het huis aan het Schalieven te kopen, en na de eerste bezichtiging was het meteen duidelijk, dit is het. Een paar verbouwingen later wonen we hier naar alle tevredenheid met het hele gezin. Op de Jaarvergadering van de Buurt begin dit jaar zag ik 2 bevlogen bestuursleden, met evenzo gemotiveerde commissieleden, dat ik dacht, hier wil ik ook wel deel van uitmaken.

Na een goed gesprek met Sanne en Harold ben ik toegetreden tot het bestuur van de buurtvereniging De Doolland. Omdat de voorzitters rol nog niet was bezet, heb ik deze op me genomen, om het bestuurlijk compleet te maken. Mijn motivatie om iets voor de buurt te willen betekenen is gebaseerd op sociale omgang in de buurt. Met de activiteiten die worden georganiseerd ontstaat een band tussen de mensen die in de wijk wonen, waar een ieder iets aan heeft. Als men elkaar iets beter kent, kunnen we elkaar ook makkelijker aanspreken op gedrag en vragen voor evt. hulp. Zeker ook met het feit van “vergrijzing” in de buurt en het steeds meer afnemende zorgstelsel. Laten we met deze enthousiaste club die we nu hebben (hopelijk aangevuld met meer gemotiveerde buurt leden) streven naar een: Fijne, Gezellige en Sociale buurt. Met leuke activiteiten voor ieder lid van onze buurtvereniging. Ik hoop jullie dan ook zeker allen een keer tegen te komen bij een van de activiteiten.