Nieuwsbrief Buurtvereniging Doolland juni 2021

Het is inmiddels juni: hoog tijd voor zon, maar ook voor een nieuwsbrief van BV Doolland!

Jaarvergadering

Op maandag 14 juni om 20:00 uur is de jaarvergadering (over 2020) gepland. De vergadering zal online plaatsvinden. Wil je erbij zijn? Stuur dan uiterlijk maandag 7 juni een mail naar , dan ontvang je een vergaderverzoek.

Activiteiten

Hoewel we door de maatregelen rondom Corona beperkt werden in de activiteiten die we konden organiseren, hebben onze commissies en aantal mooie dingen kunnen realiseren.

Zo vond er voor de kinderen een letterspeurtocht plaats en werden er cupcakes gebakken. Aan de blije snoetjes op de foto’s was te zien dat de kinderen binnen BV Doolland hebben genoten. Tijdens de online familiebingo werden er mooie prijzen gewonnen en de online pubquiz zorgde voor een gezellige avond vol breinbrekers.

Binnenkort gaat de oudere jeugd kanoën bij de Reuselhoeve en op 27 juni organiseren wij een familiefietstocht (het op die datum geplande feestweekend kan helaas niet doorgaan). De uitnodiging voor de fietstocht volgt binnenkort, dus houd je mail in de gaten!

Lief & leed en nieuwe bewoners

Omdat wij graag op de hoogte blijven van hetgeen er speelt binnen onze buurtvereniging, vragen we alle buurtbewoners om lief en leed (ziekte, overlijden, geboorte) te delen met het bestuur via bvdoolland.nl/over-bv-doolland/lief-en-leed . Op deze manier kunnen we namens de buurtvereniging mensen een hart onder de riem steken of samen vreugde delen.

Ook vragen wij om nieuwe bewoners van de buurt te melden via .

Contributie 2021

Eind juni wordt de contributie voor het jaar 2021 geïncasseerd (voor de leden die ons gemachtigd hebben voor een automatische incasso).

We hopen je snel weer te mogen ontmoeten. Voor nu: blijf gezond en zorg goed voor elkaar!