2020 gaat voor Buurtvereniging Doolland de boeken in als een bijzonder jaar. Er vonden een aantal veranderingen plaats binnen de buurtvereniging en we kregen te maken met het Corona virus waardoor er een aantal activiteiten niet hebben kunnen plaatsvinden. Het past echter niet bij de Doollandse mentaliteit om het hoofd te laten hangen, dus we zetten de schouders eronder en organiseren wat mogelijk is.

Veranderingen in het bestuur

Afgelopen jaar heeft bestuursvoorzitter Michel van Rooy besloten om zich op een andere manier in te gaan zetten voor de buurtvereniging. Wij hebben Michel ervaren als een pragmatische aanpakker. Je hoeft hem maar te bellen en hij regelt het voor je. Deze kwaliteit zal hem zeker van pas komen in de rol van technisch ondersteuner voor de buurt. Michel; bedankt voor de fijne samenwerking!

 

Ook heeft Harold Swaanen de rol van secretaris overgedragen. Dankzij Harold kwam er een nieuwe website en kreeg de administratie en communicatie een modernere vorm. We hebben veel profijt gehad van zijn technische kennis, snelle respons en betrouwbaarheid. Harold; bedankt dat we op je hebben mogen rekenen!

 

Inmiddels is het bestuur weer compleet. De rol van bestuursvoorzitter wordt vervuld door Carlo Bouw en de rol van secretaris is opgepakt door Bianca Morsink. Hier zijn wij als buurtvereniging hartstikke blij mee en we wensen Carlo en Bianca veel succes en natuurlijk plezier!

 

Mijn naam is Carlo Bouw

Ik ben gevraagd om Michel van Rooy op te volgen als nieuwe voorzitter. Gelukkig kunnen we op Michel blijven rekenen voor activiteiten bij onze buurtvereniging.

In 1999 ben ik samen met mijn vrouw Rieke en onze zoon Luuk vanuit Nuenen naar Bladel verhuisd, waar we aan de Schaapskuil zijn gaan wonen. Daarna zijn Willem en Lieve geboren en in die tijd zijn we ook lid geworden van de buurtvereniging. Inmiddels wonen we met veel plezier alweer een hele tijd in het Schalieven.

Sinds 2015 zit ik in de Oudere Jeugd Commissie, die ik op termijn zal gaan verlaten. Het is altijd fijn als weer nieuwe vrijwilligers opstaan om te helpen. Een jaar later ben ik gevraagd om de Feestcommissie te komen versterken. Met dit gezellige groepje hebben we het jubileumweekend in 2017 op het Doollandveld georganiseerd. De twee volgende jaren hebben we ook ons buurtfeest daar kunnen laten plaatsvinden. Helaas heeft dat dit jaar niet door kunnen gaan, maar hopelijk kunnen we volgend jaar het 4e weekend van juni weer een leuk weekend organiseren.

 

Hallo, mijn naam is Bianca Morsink

Ik ga mijn best doen om de functie van het secretariaat over te nemen van Harold Swaanen.  Hij heeft dit altijd supergoed gedaan.

Ik ben getrouwd met Patrick en heb 3 kinderen Bas, Lieke en Thijs. Wij wonen met veel plezier op de Doolandweg.

Ik ben altijd blij geweest toen we hier kwamen wonen vanuit Venray dat we lid zijn geworden van de buurtvereniging. We hebben zo veel mensen leren kennen en er zelfs fijne vriendschappen aan overgehouden. Ik ben een aantal jaren lid geweest van de Kindercommissie en het is fijn om te zien dat er nog steeds met veel enthousiasme activiteiten in onze buurt georganiseerd worden. Helaas zitten we met de corona nu in een lastige periode, maar hopelijk wordt dit in de toekomst beter en kunnen we weer makkelijker activiteiten organiseren. Er wordt met veel enthousiasme gekeken naar hetgeen we wel zouden kunnen regelen.

Ik hoop een goede bijdrage te kunnen leveren aan de buurtvereniging.

 

Contributie 2020

Omdat er door de maatregelen rondom Corona minder activiteiten hebben plaatsgevonden dan gebruikelijk, is besloten om de contributie voor de buurtvereniging dit jaar te halveren (€12,50 i.p.v. €25). De automatische incasso zal in november worden gedaan (normaliter in juni). Degenen die zelf de contributie al hebben overgemaakt, ontvangen uiteraard de helft terug.

 

Agenda 2020

De volgende activiteiten staan voor dit jaar nog op de agenda:

  • 13 november: skiën/snowboarden voor de oudere jeugd
  • 21 november: Sintviering voor de kinderen
  • 28 november: online pubquiz voor de volwassenen

 

Mocht je suggesties hebben voor Corona-proof activiteiten dan horen we dat graag! Je kunt deze mailen naar .