De overheid heeft i.v.m. de coronacrisis alle bijeenkomsten tot 1 juni verboden. Dit betekent niet alleen dat alle activiteiten van de buurtvereniging tot die datum afgelast of uitgesteld zijn maar ook dat we als vereniging niet in staat zijn om bij elkaar te komen om activiteiten voor na 1 juni te kunnen organiseren. Tot onze grote spijt betekent dit dat we ook een streep moeten zetten door het Doolland Draait Door feestweekend 2020.

Mocht je je al aangemeld hebben voor activiteiten tot 1 juni dan ontvang je van de organiserende commissie een bericht over de afgelasting. Eventueel betaalde eigen bijdragen kunnen worden opgehaald bij het commissielid waar je de eigen bijdrage betaald hebt. We gaan proberen om zoveel mogelijk activiteiten later in het jaar alsnog doorgang te laten vinden.

Een aantal vrijwilligers van BV Doolland zijn een Coronahulp Dooland initiatief gestart. Meer informatie over dit initiatief vind je hier.

Hopelijk hebben de door de overheid genomen maatregelen het gewenste effect en kunnen we elkaar na 1 juni weer gaan ontmoeten bij onze actvititeiten.

Tot die tijd blijf gezond, houd je aan de 1,5 m afstand en let een beetje op elkaar.

Groet,

Bestuur BV Doolland